Isnin, 31 Julai 2017

Jom Belajar Fb Ads Hanya Di Rumah Secara Online

JOM BELAJAR FB ADS HANYA DI RUMAH ANDA SECARA ONLINE!

Anda Tidak Perlu Ke Mana-Mana. Hanya mengadap laptop atau pc anda asalkan ada internet.




Apa Itu FB Ads?
FB Ads adalah salah satu daripada alat pemasaran yang bertujuan untuk mempromosikan produk anda di facebook. Hanya dengan bayaran minimum RM3 sehari kepada facebook, (kami galakkan RM30 sehari), post anda akan dilihat oleh beribu2 pengguna facebook walaupun ianya bukan kawan anda!


Kelas Secara Online.
 
Anda tak perlu datang ke tempat kami. Asalkan anda memiliki laptop atau pc serta sambungan internet, anda boleh belajar hanya secara online sahaja di rumah atau di mana-mana yang anda mahukan.


Kelas Secara Praktikal
Walaupun secara online, anda akan diajar secara praktikal melalui chat fb @ messenger oleh trainer berpengalaman kami, iaitu Faizal Syukri. Beliau berpengalaman lebih 5 tahun dan telah mengajar lebih 1,000 orang secara online mahupun secara face to face.


Kandungan Kelas
1) Selepas mendaftar, anda akan diberikan satu tugasan berkaitan dengan gambar dan ayat jualan (copywriting). Tugasan ini perlu disiapkan dan dihantar selewat2nya 1 hari sebelum masuk sesi coaching rasmi. Lebih awal lebih bagus kerana kami akan review dan perbetulkan mana yang kurang. Tempoh: Bermula daftar sehingga 1 hari sebelum sesi pertama.

2) Untuk sesi pertama, coaching praktikal dan segala teknikal berkaitan boost post. Tempoh sesi: 1 - 2jam.

3) Untuk sesi kedua, coaching praktikal dan segala teknikal berkaitan power editor. Tempoh sesi: 1 - 2jam.

4) Selepas tamat sesi kedua tempoh support bermula selama 30 hari. Sepanjang tempoh ini, anda boleh rujuk saya sekiranya terdapat sebarang masalah berkaitan fb ads.

** Untuk sesi praktikal boost post dan power editor, akan didedahkan berkenaan target, audience, schedule, interest dan lain2 **

Testimoni
Anda boleh membaca testimoni di sini >> http://on.fb.me/17C3uMI

Kelas yang pernah dijalankan >> http://bit.ly/2cBtcMu


Yuran & Bayaran
RM300
Bayaran ini adalah bayaran untuk kelas online sahaja. Tidak termasuk kos fb ads yang perlu dibayar kepada fb.


Waktu & Masa Kelas
Kelas di adakan pada hari Isnin, Selasa, Rabu & Khamis pada jam 10.00 pagi atau 9.00malam.

Selepas mendaftar, anda akan diberikan jadual waktu yang masih ada kekosongan dan anda boleh pilih mengikut jadual yang masih kosong.


Berminat?
Sekiranya anda berminat, sila link direct whatsapp berikut http://KelasFBAdsOnline.wasap.my
atau whatsapp "Kelas Online FB Ads" ke 0146069996
atau emailkan "Kelas Online FB Ads" ke admin@faizalsyukri.com



Khamis, 13 Julai 2017

Bengkel Asas Teknik Pemasaran FB Ads Di Shah Alam Pada 13 Ogos 2017

INGIN BELAJAR CARA PEMASARAN FB ADS DI SHAH ALAM PADA 13 OGOS 2017?




>> Berminat? Sila whatsapp kami ke nombor 0146069996 (Klik Sini Untuk Direct Wassap) / emailkan ke admin@faizalsyukri.com / tinggalkan email @ no whatsapp anda pada bahagian komen di bawah <<


Dalam bengkel ini, anda akan didedahkan secara teori dan praktikal berkenaan:
- Pengenalan fb ads.
- Istilah-istilah penting fb ads.
- Cara penyediaan gambar untuk iklan.
- Struktur ayat iklan.
- Tips iklan responsif.
- Cara followup.
- Target iklan kepada golongan yang tepat.
- Menggunakan interest.
- Split test.
- Teknikal fb ads bermula dari awal sehingga ads siap (Asas boost post & asas power editor).
- Kelas adalah secara praktikal dan bimbingan secara live.
- Aktiviti berkumpulan.


Keperluan:
- Laptop.
- Kad debit atau kad kredit.
- Perbankan internet.
- Page (Jika tiada, akan diajar).


>> Berminat? Sila whatsapp kami ke nombor 0146069996 (Klik Sini Untuk Direct Wassap) / emailkan ke admin@faizalsyukri.com / tinggalkan email @ no whatsapp anda pada bahagian komen di bawah <<


Kelas secara praktikal ini akan diadakan seperti berikut:

Tarikh: 13/08/2017 (Ahad)
Masa: 8.30pagi - 5.00petang
Tempat: MyFawa Training Center, 25A, Jalan Tengku Ampuan Zabedah J 9/J, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
(Belakang Hotel Concorde Shah Alam, Sebaris Ani Sup Utara dn atas Pusat Kecantikan)
Koordinat GPS: 3.0836595, 101.5262642
Yuran Penyertaan: RM350


** Tarikh akhir pendaftaran ialah pada 11/08/2017 jam 11.59malam atau apabila cukup 30 peserta **


>> Berminat? Sila whatsapp kami ke nombor 0146069996 (Klik Sini Untuk Direct Wassap) / emailkan ke admin@faizalsyukri.com / tinggalkan email @ no whatsapp anda pada bahagian komen di bawah <<


Maklumbalas bekas peserta Bengkel Pemasaran FB Ads >> http://bit.ly/2cAX88w

Testimoni bekas peserta >> http://on.fb.me/17C3uMI

Bengkel2 yang pernah dijalankan >> http://bit.ly/2cBtcMu


>> Berminat? Sila whatsapp kami ke nombor 0146069996 (Klik Sini Untuk Direct Wassap) / emailkan ke admin@faizalsyukri.com / tinggalkan email @ no whatsapp anda pada bahagian komen di bawah <<


Khamis, 8 Jun 2017

Cara Promosi Produk Atau Sevis Di Fesbuk



Selasa, 14 Februari 2017

Makan Kurma VS Makan Mee Segera?

Makan Kurma VS Makan Mee Segera?

Beberapa minggu ni, saya hanya makan 'berat' sekali sahaja dalam sehari iaitu makang tengah hari...
Untuk sarapang dan makang malam, saya hanya makang kurma...
Untuk 1 hidangang, 2 biji kurma boleh buatkang perut saya tidak lapo untuk tempoh 4 - 6 jam...




Nasi Budget: Trend, Untung, Main Harga

Nasi Budget: Trend, Untung, Main Harga

Masa awal2 kewujudan nasi budget dulu, peniaga yang menjual dikatakan agak masyuk sebab walaupun untung ciput, tapi jualan yang banyak jugak menghasilkan keuntungan yang banyak. Kirenye peniaga tu bermain dengan kuantiti.




Isnin, 23 Januari 2017

Saudagar Lobster: Lobster Ditemui Di Tempat Pembuangan Sampah

Saudagar Lobster: Lobster Ditemui Di Tempat Pembuangan Sampah

Mane datang lobster ni?
Nape die ade kat tempat sampoh?
Mampukah die hidup?
Ish ish ish...




Ahad, 15 Januari 2017

Saudagar Lobster: Tips Berhadapan Lobster Nazak

Saudagar Lobster: Tips Berhadapan Lobster Nazak

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Baru-baru ni, anok angkat saya (lobster ni lah), mengalami kemurungan, kepenatan, lemah, slow, duduk tersenggeng. Dengan kata lain, nampak nazaknya. Saya agak risau kot2 saya kehilangan sekor lagi lobster setelah 4 ekor induk bentina sudah meninggalkan saya.. sob sob sob....




Jumaat, 13 Januari 2017

Saudagar Lobster: Ikan Gapi. Teman Atau Musuh Lobster?

Saudagar Lobster: Ikan Gapi. Teman Atau Musuh Lobster?

Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera,

Akhirnya, lobster saya ada teman baru iaitu ikan gapi. Maaf deh, saya suke sebut ikang gopi. Memang sejak kecik lagi sebut ikang gopi.




Selasa, 10 Januari 2017

Saudagar Lobster: Lobster Mati Kerana Perumah

Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera,

Semalam lobster yang agok lemoh tu, telah kembali ke pencipteNye... sob sob... Tibe2 plok, ade sekor lagi pun turut same lemoh dan juge telah kembali... Innalillah...




Isnin, 9 Januari 2017

Saudagar Lobster: Lobster Berhijrah Tempat Dalam Akuarium Baru

Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera,

Semalam lobster berhijroh lagi dari Dungun ke Kuala Terengganu. Hajatnya semalam malas nak pindah dari polistrin ke akuarium, tapi sebab air lobster dah ade bau kurang best, masukkan jugok ke dalam akuarium.




Ahad, 8 Januari 2017

Saudagar Lobster: Induk Lobster

Assalamualaikum WBT dan salam sejahtera,

Haaa, setelah sabo menunggu, akhirnye secara rasmi berjaye jugok saye bele lobster sendiri. Takdoklah banyok sangat, dalam lebih kurang 20 ekor je. 10 induk jantan, 10 induk bentina.




Selasa, 3 Januari 2017

Saudagar Lobster: Langkah Pertama

Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera,

Dah setahun bercita2 nak bela lobster sendiri, tapi tak tercapai. Banyak angan2 daripada bertindak. Biasanya, angan2 mat jenin. Huhuhu.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.