Isnin, 23 Januari 2017

Saudagar Lobster: Lobster Ditemui Di Tempat Pembuangan Sampah

Saudagar Lobster: Lobster Ditemui Di Tempat Pembuangan Sampah

Mane datang lobster ni?
Nape die ade kat tempat sampoh?
Mampukah die hidup?
Ish ish ish...

Hahahahaha...
Sebenornye, tu lobster saye yang dah arwah...
Mule2 tak plan nak makang...
Jadi, biorkan aje dalam akuarium dengan harapan kengkawan die akan makan bangkai die...
Malangnye, lobster lain hanya makang ekor dan kaki je...
Yang lain tak sentuh pun...
Sudahnya air membusuk dan arwah lobster tu pun busuk gilerrrrr!!!


Jadi, saya pikir, baik saya letak je kat tempat sampah tu..
Dengan harapan adelah kucing2 lapar yang akan makan...
Ade 3 ekor yang saya buang kat situ...
Sekor yang masih cukup sifat...

Lepas beberapa hari, tengok balik, yang lain dah takde rupe...
Yang cukup sifat ni je masih cukup sifat dan macam tak disentuh pun...
Huhuhuhu...


3 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.