Sabtu, 15 Januari 2011

Bas Dalam Pasaraya

Bunyi pelik kan. Camnelah bas boleh ada dalam pasaraya ye. Lagi pelik, bas tu digantung dalam pasaraya. Bukan bas mainan yang kecik tu. Bas besauuuuu punye...


Kebetulan masa tu adalah musim nak buka sekolah. Demi nak merealisasikan tema kembali ke sekolah, pasaraya Mydin sanggup mencari sebuah bas untuk digantung pada siling pasaraya tersebut.

Mmm, agak2, camnela diorang sangkut kat tengah2 selling floor ye... Korang tengok sendiri la...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaaaaa...

Jangan marah ye kengkawan... huhu



31 ulasan:

  1. ceh, ayat dramatik betul..ingatkan bas betul...suspen jer...hehe

    BalasPadam
  2. hahaha~~lawak la..mydin,,mydin~~:D

    BalasPadam
  3. hahahaha.... lucu sangat... saya ingatkan betul tadi.... suspen betul...

    BalasPadam
  4. aduiiiii. ingtkan betul2 bas sekolah tadi . aiseh . :D hihihihihi

    BalasPadam
  5. cehh , ingatkan betul2 tadi . huhuhu

    BalasPadam
  6. Hmmm kelaka..klakaaa...pandai u buat orang happy..

    BalasPadam
  7. hek3, comelje bas dye. HAHA.

    BalasPadam
  8. lorrrrrrrrrr..bus tu ke..terkene2..haha

    BalasPadam
  9. haha.......kak dah terlanjur suspen...........

    BalasPadam
  10. pelik tapi benar....

    kak...jom tgok perodua bezza

    BalasPadam
  11. salam
    ingatkan bas sungguh tadi...
    salam ziarah =)

    BalasPadam
  12. huiyo!! bus tergantung wo!! hik3

    BalasPadam
  13. gantung bas sekolah tak pe, gantung budak sekolah naye...

    BalasPadam
  14. bas tu bukan stakat nk naik,pintu pon xleh buka :p

    BalasPadam
  15. time kasih sebab sudi singgah
    jemput la datang lagi
    ^___________________^

    http://ijatasni.blogspot.com

    BalasPadam
  16. cehh...geng bas sekolah rupenye..haha
    nice ;)

    BalasPadam
  17. hehehe... suspen thriller sungguh1 huhuhu... singgah jalan2 sini... terima kasih sudi singgah blog ku... slaam kenal.. :)

    BalasPadam
  18. ahaha.. buat suspen aje lah,, haha

    BalasPadam
  19. haha, hampeh sungguh la encik peja ni..buat tipah tertipuu di pepagi ari ni.. ;)

    BalasPadam
  20. He he ingatkan Maiden tu angkutkan bas betul tadi!!

    BalasPadam
  21. wow.. tapi lawaks plak tgok

    BalasPadam
  22. ferra: dasat kan diorang gantung bas... haha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.