Ahad, 9 Januari 2011

Facebook Akan Ditutup

Huhuhuhu, akhirnye pengasas Facebook mengumumkan akan menutup laman web sosial Facebook. Jadi pasni, takde lagi sebarang pemasaran facebook, takde chat, takde ape2 la... huhuhu...



Ni sumbernye: Klik Sini

Standby cari balik password friendster... huhuhuhu.



14 ulasan:

  1. harap gimik je, laman sosial lain xdapat menandingi FB setakat nie :)

    BalasPadam
  2. jangan risau..kalo FB ttup..korg leyh join laman web kami di cni >> www.frenzyfm.my <<< ad rdio on9 ag..jom la daftar rmai2 kt cni..free jew.. =)

    BalasPadam
  3. Wei, aku dah call Mark Zuckerberg tanya dia pasal benda ni dan dia cakap its hust hoax.
    Read this: http://kaydaheartless.blogspot.com/2011/01/mark-zuckerberg-facebook-getting.html

    BalasPadam
  4. fb nak dibungkoskan? berblog ler pulak kite weh.......

    BalasPadam
  5. mmg kompem eh..huhu..dh delete pn acc frenster sume tuh..grr..mencik btol~ =__='

    BalasPadam
  6. facebook tak akan ditutp

    http://pemudattbc.blogspot.com/2011/01/facebook-will-end-on-march-15th.html

    BalasPadam
  7. facebook.com-won't-be-closed.

    haha, adoiii.. kan bagus kalau betul2 tutop an ~~ hehee.

    BalasPadam
  8. emm ni hoax je. Deby ade cerita kat sini:

    http://cikdeby.blogspot.com/2011/01/facebook-akan-ditutup-exposed.html

    BalasPadam
  9. i tak kisah. unless dia nak tutup blogger, i akan kelam kabot hehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.