Selasa, 18 Januari 2011

Jom Buat Pertukaran Link

 
Salah satu teknik untuk meningkatkan pengunjung dalam laman web atau blog kita adalah dengan membuat pertukaran link atau link exchange.

Follower Peja tidaklah ramai sangat berbanding blogger yang terkenal. Setakat hari posting ini ditaip, jumlah follower baru 809 orang. Pageview untuk bulan Disember 2010 plak mencecah 5,254 view... So, Peja nak wat satu ruangan pertukaran link kat blog Peja. Jadi, kalau kengkawan berminat nak masukkan link kengkawan kat blog Peja, jom kite berpakat wat exchange link. Link kengkawan akan dimasukkan pada halaman utama blog Peja.

Syarat2nya:

Kengkawan masukkan link blog Peja ke blog kengkawan dengan nama Peja Sukri (http://pejasukri.blogspot.com). Masukkan halaman depan ek...

Lepas masukkan link Peja ke blog kengkawan, komen entry ni dengan menyertakan nama dan link kengkawan ye. Kemudian, Peja akan masukkan link kengkawan ke blog Peja. Sila tengok laman utama blog Peja kat bahagian Tukar Link.

Jom same2 naikkan jumlah pengunjung blog kita semua ye :D

50 ulasan:

  1. dah letak link peja kat blog saya :)

    BalasPadam
  2. Dah masukkan dalam blog Peja... TQ ye Dawa...

    BalasPadam
  3. salam , saya dah masukkan link peja kat blog saya .

    Nama : Amim Blog
    Link : http://meetmie.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. TQ Amim... link Amim dah ada dalam blog Peja.

    BalasPadam
  5. salam ini link blog saya ek http://goldazone86.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Awangku Johan: Kat mana link blog Peja dalam blog awk ye?

    BalasPadam
  7. salam..
    sy da letak kt blog..kt bhagian 'exchange link'..

    thanx!


    WanHaffiz
    http://www.wanhaffiz.com

    BalasPadam
  8. Wassalam...
    TQ Wan Haffiz...
    dah masukkan link blog anda :D

    BalasPadam
  9. en peja i dah pun masukkan link blog u...so exchangelah..follom follow me..

    BalasPadam
  10. salam, t kasih krn buat pertukaran link ni, harap permohonan saya diterima. Link tuan dah saya letakkan kat Sahabat Mazha I,

    link saya pulak ini,

    http://www.abhamz.com

    terima kasih.

    BalasPadam
  11. jomm mau tukar juga.. ;)

    http://mid-sayang.blogspot.com

    BalasPadam
  12. Lynza & Abhamz: Peja dah masukkan link korang berdua. TQ.

    Khumaera: Peja tak jumpa la link Peja kat blog awk.. Kt mana ye?

    BalasPadam
  13. hu3.folower xramai katenye..isk3 :P

    BalasPadam
  14. http://mcjustlalala.blogspot.com/

    ini link blog... huhu

    BalasPadam
  15. Nak tukar jugak

    http://cinta-matahariku.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. mcjust.lol & Alin Marlini: masukkan dlu link Peja dalam blog korang ye... pastu baru Peja masukkan dalam blog Peja... pas dah masukkan, update kat sini ye...

    BalasPadam
  17. DeQdEq

    http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. DeQdEq: tak masukkan ke link Peja dalam blog awk?

    BalasPadam
  19. DeQdEq dh letak blog peja dlm list hari-hari DeQdEq baca...

    mgkn peja tak show all...sbb DeQdEq cuma show 5 blog...klu nk tgk semua kena show all

    BalasPadam
  20. Sori ye DeQdEq, Peja dah jumpe... Peja add link DeQdEq kt blog Peja ye.. TQ :)

    BalasPadam
  21. Khumaera Ismail, mcjust.lol & Alin Marlini: Peja dah jumpa blog korang dan blog korang dah masuk ke blog Peja. TQ to DeQdEq sbb bgtau Peja...

    BalasPadam
  22. Ok sudah..

    Nama : Farid is Cikgu PJK
    Link : http://faridashaari.com/

    Thanks bro peja..

    BalasPadam
  23. TQ Farid. Peja dah masukkan link Farid ke blog Peja.

    BalasPadam
  24. mama dah add blog peja kat blog mama

    www.mamawanie79.blogspot.com

    BalasPadam
  25. mama wanie: Ok, Peja dah add blog mama wanie. TQ.

    BalasPadam
  26. Saya masukkan link Peja kat VIP blog saya.

    Link saya: http://cempakamelati.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. Cempakamelati: TQ, dh add blog Cempakamelati.

    BalasPadam
  28. :) Jom exchange link. Link Basyee

    Basyee dah letakkan link encik peja kat bahagian singgah baca. Kalau selalu update, memang blog encik peja paling atas la:)

    Salam Ukhwah

    BalasPadam
  29. TQ Basyirah... Peja dah masukkan link awk kat bahagian Tukar Link blog Peja...

    BalasPadam
  30. jom exchange link..

    http://anyshazwanie.blogspot.com

    BalasPadam
  31. anys: xjumpe pun link Peja dlm blog anys...

    BalasPadam
  32. kak liza dah add link baru terbaca posting ni. Link peja ada kat My Friend's list kak liza.

    BalasPadam
  33. salam., saya follow blog peja. dah add di blog list ye. Terima kasih.

    BalasPadam
  34. Adzriel AB & Res2 Supply: Dah add link korang berdua... TQ

    BalasPadam
  35. Terima kasih Peja, moga dirahmati Allah.

    BalasPadam
  36. Adzriel AB: Ameeen, dan sama2 kite berjaya... TQ kak :D

    BalasPadam
  37. dah masuk dah.. dlm bloglst open us..

    ni sy punya ye:

    http://sweetienini.blogspot.com
    http://aifamanik.blogspot.com

    mekaseh...
    from : aifa

    BalasPadam
  38. QuRrAtUl QuAiFa.. : Peja dah masukkan link awk kt muka depan blog Peja. TQ ya :D

    BalasPadam
  39. nice posting...keep it up.i will visit u soon.

    Want Free Backlink?? >> Easy Backlink

    BalasPadam
  40. nak join gak link exchange leh ke?

    Nak Download Movie Tapi Tak Tau?? >> Fast Movie Download (FREE JE)

    BalasPadam
  41. nak tukar leh? hehe

    ***********SHAWL TRENDY**************
    http://shawltrendy.blogspot.com/

    BalasPadam
  42. da letak link u da..hehe

    http://airplanes2u.blogspot.com/

    BalasPadam
  43. atieq: dah masukkan dua2 link awk...

    BalasPadam
  44. okey, da letak blog u.
    ni blog i..
    mariatun qibtiah
    link: manis2madu.blogspot.com

    BalasPadam
  45. dah letak link blog awak kat blog saya...

    ni blog saya..

    nama : Mohd Naser

    link : http://mohdnaser.blogspot.com

    BalasPadam
  46. Saya sudah letakkan link blog Tuan di ruangan link exchange. Terima kasih.


    Site Title : Blog Azzahairi Sulaiman

    URL : http://www.azzahairi.com

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.