Khamis, 13 Januari 2011

Perubahan Yang Ketara

Kali ni Peja nak berkongsi satu kisah berkenaan dengan kawan Peja sendiri. Satu perubahan yang jelas ketara telah berlaku ke atas beliau... Nak tau, kene baca selanjutnya...



Apa pendapat kengkawan tentang gambar sebelum (kiri) dan selepas (kanan)

Peja tahu, bagi kebanyakan wanita, memiliki kulit muka yang cantik, gebu, licin adalah satu impian besar. Agak kasihan sekiranya muka berjerawat akibat resdung dan mungkin juga sebab2 lain.

Kawan Peja ni adalah salah seorang pengamal susu lebah. Jadi, kalau nak tau apa kelebihan susu lebah ni, blh layari http://royaljelly.sismel.com.my/. Kalau nak susu lebah free pun, blh klik link tu gak...



9 ulasan:

  1. wah! bagus sekali...sangat bagus untuk mencantikkan isteri-isteri tercinta...

    BalasPadam
  2. Sangat berubah drastis dari yang ada jerawat, menjadi cantik

    BalasPadam
  3. berkesan ya. Kali pertama tahu

    BalasPadam
  4. wah berbezanya...org yg sama ke? cam lain je

    BalasPadam
  5. Ali: kalau dah beristeri, kene beli ni...

    Fariq: Susu lebah xsama cam susu lembu tau.

    Geekz26, Farix, Noor Fatin, AziE: mmg perubahan yang nyata...

    Ferra: ni orang panggil botox semulajadi, tanpa bahan kimia dan tidak berbahaya :D

    Predictor: Kompom orang sama... die ni kawan saya yang tinggal kat kedah... cikgu skolah..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.