Isnin, 3 Januari 2011

Tolong... Tolong... Tolong...

Sorila kalau Peja susahkan kengkawan...
Tapi, Peja amat perlukan bantuan dari kengkawan...
Bantuan kengkawan amatlah diharapkan sangat2...



Camni, Peja baru je lancarkan ebook baru Peja iaitu Ebook "Mula Niaga: Offline & Online"...
Sekarang Peja nak mintak bantuan kengkawan untuk review ebook ni dan masukkan tentang ebook Peja ni dalam blog kengkawan...
Sebagai timbal balasnya, kengkawan akan diberi satu link affiliate di mana sekiranya produk ini dibeli oleh pembaca melalui blog kengkawan, kengkawan akan dapat komisyen 50% daripada hasil jualan...

Antara kengkawan yang Peja pilih untuk review ebook Peja adalah seperti URL kat bawah:


http://aestheticakmal.blogspot.com/
http://www.wowberita.com/
http://www.jiwakacau.com/
http://exactpredictor.blogspot.com/
http://www.sembangkosong.com/
http://cilupbah.blogspot.com/
http://www.ratuberbisik.blogspot.com
http://cendanakasih.blogspot.com/
http://www.soft-games-movies.com/
http://belogakubukankau.blogspot.com/
http://mimikucayang.blogspot.com/
http://mrs.ayieblog.com
http://azwaamani.blogspot.com/
http://bezbuddy.blogspot.com
http://teratakimpianibu.blogspot.com/
http://dakecikcute.blogspot.com/
http://drhanis.com/blog/
http://www.benashaari.com/
http://www.yiedpozi.info/
http://kupasrah.blogspot.com/

Haaa, kalau ade kengkawan berminat nak review ebook Peja, emailkan kat admin@mulaniaga.com dengan subjek "Review Blogger". Sertakan sekali alamat blog kengkawan ye... Walaubagaimanapun, tertakluk kepada budi bicara panel. Bukan semua Peja dan partner pilih untuk review ye...

Kepada yang Peja senaraikan tu, tolong kasi jawapan ye.... Peja mengharapkan bantuan kengkawan... :-D

1 ulasan:

  1. boleh tolong punya....kalau tak dpat timbal balas pun takper...niat nak tolong....^_^

    Insyaallah....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.