Jumaat, 15 Julai 2011

Sakitnye Gigi

Sepatutnya hari ini saya nak berkongsi berkenaan kaedah pemasaran email, tapi kali ni tak jadi la. Ada beberapa sebab menyebabkan Peja simpan dulu perkongsian ini.


Ini disebabkan Peja tak dapat nak fokus sebarang kerja. Al-maklumlah, semalam wife tercinta perlu menjaga pelajar sekolah berkhemah di Tasik Kenyir. Sepanjang 1 tahun 3 bulan berkahwin, tak pernah kami berjauhan tanpa dapat berhubung. Tempat wife berkhemah plak takde line telefon, so tak dapat nak berhubung. Woooo, sedihnya... T_T




Yang paling utama menganggu emosi Peja adalah, Peja sakit gigi... Wooo, sakit dan sengal. Gigi geraham atas sebelah kanan yang paling hujung pecah separuh. Tak sabar nak gi klinik gigi setelkan masalah ni. Bukan tu je, gigi bongsu yang dah lame tumbuh dah makin besar. Gigi takleh nak tumbuh atas gusi, jadi bertapaklah encik gigi separuh atas gusi, separuh kat pipi. Kiri kanan plak tu...

Waaaaa, sakitnya... Apa nak buat ni? Sape ade sebarang idea??? Tak sanggup menahan sakit SEOrang diri... Tolonglah Peja T_T


P/S: Benda PERCUMA yang perlu didownload =)
1. Panduan HomeMade Chocolate - http://bit.ly/m68hsZ
2. Laporan & Video Kuasa Emel - http://bit.ly/mKhG5d
3. Laporan Rahsia Iklan Facebook - http://bit.ly/mK4UYY
4. Video Modul Usahawan Affiliate - http://bit.ly/iBA2nQ
5. 10 Ebook Pelbagai Topik - http://bit.ly/nAU18a



Yang mana satu idaman kalbu? Klik ye =)

Untuk mengelakkan anda terlepas sebarang info, tips, teknik, cabutan bertuah dan lain-lain dari blog faizalsyukri.com, sila masukkan nama dan email anda di bawah. Maklumat anda dirahsiakan dan tidak akan diberikan kepada mana-mana pihak.


Name
Email


32 ulasan:

  1. ooo..mmg sakit klu pasal gigi geraham..huhu cepat2la jumpa dentist setelkn ok..bahagia hdup nanti..hehe

    BalasPadam
  2. Adehhh... sangat sakit tu kalau begitu gaya nya. Bagus cepat² jumpa doktor pren..

    BalasPadam
  3. sy pun sakit gigi.. Sakitnyaaaaa -.-

    BalasPadam
  4. Dulu pun saya sakit gigi. Doa kat Allah, selepas beberapa lama hilang dah sakit tu. -smile-

    BalasPadam
  5. saket gigi mmg xbole wat pape kje pun..

    BalasPadam
  6. cepat3 la jmpe doc..kasi cabut itu gigi..haha

    terhangat!!

    seterika gigi??

    BalasPadam
  7. makan la ubat sakit gg..

    huhu...

    saber ea?

    BalasPadam
  8. huhu..kita senasib..mama pon tengah sakit gigi geraham bongsu...
    gigi nak tumbuh tapi space tak de...sebelah kanan dah cabut...dekat rm500...
    tinggal sebelah kiri yg dok sakit....nak cabut...tebayang rm500 akan melayang..huhu

    BalasPadam
  9. peja jumpa lah doktor gigi, kasi dia cabut gigi.. heeee.. comform dah tak sakit dah ^^

    BalasPadam
  10. salam ziarah ke sini...kalau sakit gigi ni, memang luar biasa kesabaran teruji...huhu

    jemputan ke Contest Aku Berpuisi..contest sulong =)

    BalasPadam
  11. Semoga hang cepat baik naa.Jgn lupa jumpa Dr.)

    BalasPadam
  12. aduhh sakit saya pernah mmg byk dugaan sbb tk dpt nk nikmati mknan yg disukai dgn happy

    BalasPadam
  13. gigi sakit untuk kafarah dosa tu..hehe..

    BalasPadam
  14. ooo gigi MOLAR ekh...pegi jumpa doktor gigi cepat2..klau tggu la maybe gigi tu xbleh slamat dah n ada 2 plihan jew nt**either perlu extracts o root canal treatment..yg gigi atas graham bongsu blah kanan tu??gigi 18 ek!!yg tu harus cabut ler..xleh biarkan dh tu..biasanya gigi mcm tu xleh nk cabut biasa..dia perlukan MOS(minor oral surgery).**dpt MC 3hr kot klau bt MOS ni..huhu

    BalasPadam
  15. sakit gigi tu sakit yg paling sakit di dunia kot...jgn kata nk makan, nk berfikirpun tergangu...

    BalasPadam
  16. sakit punye pasal sampai xde mood nak jenguk blog... TQ atas nasihat semua.. mungkin minggu ni sy akan ke klinik kerajaan.. tp, xtau la bile blh dpt rawatan...

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. kumur air garam atau letak setits dua air bateri kereta.. insyaAllah.. ringankan kesakitan

    BalasPadam
  19. air bateri tu kat celah lubang yg sakit

    BalasPadam
  20. ouch...kalo sakit gigi mmg masalah kan..huk3..
    rasa nak menangis jer..erkk bukan dah mmg menangis ke..ho3...
    jmput sggah blog shida..tq
    http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/kenapa-kita-pelupa-sambungan-entry-8.html

    BalasPadam
  21. hoho..sakit gigi ea?
    sabar la ea.
    sye ade suggestion.
    boleh dtg ke mahsa clinic dekt pusat bandar damansara.n treatment is for free!! saya pun boleh buat if simple case.

    weeeho!
    btw im newbie here!

    BalasPadam
  22. ouch ! gigi boleh pecah eh ?

    BalasPadam
  23. Sebab tu kena check gigi setiap sebulan atau 2 bulan.. heheh.. baru la xsakit. Kalo gigi sakit nak buat ape pun xboleh so sayangi gigi anda. ^ ^

    BalasPadam
  24. sakit gigi tampal koyok!
    haha

    BalasPadam
  25. kumur-kumur air garam...jadik tak?

    BalasPadam
  26. wan::xperlu la smpai ulang alik sblan skali ke klinik gg...6blan skali pom dh memadai..tu pom juz utk scalling jew..

    gigi yang sehat aset negara!!haha

    BalasPadam
  27. doktor gigi datang!! ;p

    kalau sakit gigi, jumpa la doktor gigi. selagi punca sakit gigi tak dihilangkan, selagi itu lah sakitnya akan datang berulang...

    my two cents :)

    BalasPadam
  28. hehehe...kita pun baru cabut gigi bongsu yang ke2. Sebab dia tumbuh menyenget dan dah pecah...Dr pun suggest cabut...redha jek la

    BalasPadam
  29. Fuhhh kalau sakit gigi memang sakit kot. Tak larat nak buat apa-apa kerjaa :O

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.