Khamis, 7 Julai 2011

Cabutan Bertuah Khas

Setelah sekian lama saya 'merajuk' untuk sebarang contest, kali ni saya nak adakan kembali cabutan bertuah. Cabutan bertuah ni khas kerana menyambut ulangtahun 1 tahun produk rahsiadadih.com saya pada 4 Ogos 2011.


Sepanjang setahun, panduan rahsiadadih.com ini telah banyak membantu individu memulakan perniagaan dadih TANPA PERLU menjual sendiri seperti yang telah saya lakukan. Boleh dilakukan SEOrang diri! Kerja hanya beberapa jam sahaja, tapi hasil yang diperolehi cukup untuk menampung rumah sewa, kereta, bil2, makan dan lain-lain. Hebat bukan?

Ok, stop cerita pasal panduan Rahsia Dadih tu. Yang penting, apa hadiah yang saya tawarkan untuk pemenang cabutan bertuah ini. Hadiahnya mungkin tidaklah mahal, tapi rasanya dah cukup bermakna bagi pemenang sebab anda tak perlu membuat apa-apa pembelian untuk menyertai cabutan ini. Hadiahnya ialah:
Tempat Pertama: Wang Tunai RM50 x 1
Tempat Kedua: Wang Tunai RM30 x 1
Tempat Ketiga: Wang Tunai RM20 x 1
Saguhati: RM10 x 5


Sesiapa sahaja boleh menyertai cabutan ini asalkan anda memahami Bahasa Melayu. Apa yang perlu anda lakukan ialah mengisi borang penyertaan di bawah ini. Selepas itu, anda akan menerima satu email pengesahan - sila sahkan email anda. Kemudian anda akan menerima email mengandungi syarat2 cabutan bertuah ini. Mudah sahaja =) Anda perlu menyemak email anda selepas ini. Jika tiada dalam inbox, semak dalam spam / junk mail.

Cabutan ini akan tamat pada 31 Julai 2011 dan akan diumumkan pada 4 Ogos 2011. Semoga berjaya!

20 ulasan:

 1. salam. Mesti best contest ni ye..

  BalasPadam
 2. Menarik,saya dah join cabutan bertuah ni

  BalasPadam
 3. nak mencuba nasib lah kat sini :)

  BalasPadam
 4. join join, jangan tak join :D

  BalasPadam
 5. wahh..ada cabutan bertuah laaa.. =)

  BalasPadam
 6. wow! menariknya..smOga saya menang..AMINN

  BalasPadam
 7. mungkinkah rezeki aku pada cabutan bertuah kali ni..sebab dah banyak kali try, tak berjaya.

  BalasPadam
 8. Memang meletup peraduan ni.Jom join ramai-ramai

  BalasPadam
 9. boleh join ni. sape xmau rm50.

  BalasPadam