Sabtu, 29 Januari 2011

Pindah Rumah

Setelah sekian lama Peja nak pindah rumah, akhirnya dapat juga. Wife Peja dah dapat bertukar dari Kelantan kembali ke Terengganu.

Peja sekarang dah menyewa rumah di Marang, Terengganu. Beberapa hari ni, Peja sibuk sangat memindahkan barang dari Kelantan ke Terengganu. Tu sebabnya Peja lmbat sikit update blog.




Selasa, 25 Januari 2011

Skim Cepat Kaya Punya Angkara :(

Peja kadang2 geram dengan penganjur2 dan tokei2 skim cepat kaya... Kerana dioranglah, ramai individu sangsi dengan perniagaan internet dan MLM... Ada juga skim cepat kayap yang menipu pengguna menggunakan topeng MLM / affiliate / perniagaan internet...



Ahad, 23 Januari 2011

Badan Tanpa Kepala

Satu badan tanpa kepala dijumpai pada timbunan sampah berhampiran Pasar Besar Siti Khadijah Kota Bharu....




Khamis, 20 Januari 2011

Apa Tujuan Anda Berblogging?

Kengkawan yang dihormati serta dikasihi serta disegani sekalian. Ape khabar arini ek? Tengah watpe tu? Oooo, berblogging ye... Bagusla daripada duk merempit sana sini, kan?

Peja nak tanya kengkawan tujuan kengkawan berblogging. Untuk suka2 ke, untuk tambah pendapatan ke, untuk belajar dan mengajar ke? Yang Peja pasti, kebanyakan blog kengkawan mesti ada pasang NUFFNANG kan? Ini jelas menunjukkan kengkawan masih berharap NUFF kengkawan diklik untuk mendapatkan income kan?




Selasa, 18 Januari 2011

Jom Buat Pertukaran Link

 
Salah satu teknik untuk meningkatkan pengunjung dalam laman web atau blog kita adalah dengan membuat pertukaran link atau link exchange.




Sabtu, 15 Januari 2011

Bas Dalam Pasaraya

Bunyi pelik kan. Camnelah bas boleh ada dalam pasaraya ye. Lagi pelik, bas tu digantung dalam pasaraya. Bukan bas mainan yang kecik tu. Bas besauuuuu punye...





Khamis, 13 Januari 2011

Perubahan Yang Ketara

Kali ni Peja nak berkongsi satu kisah berkenaan dengan kawan Peja sendiri. Satu perubahan yang jelas ketara telah berlaku ke atas beliau... Nak tau, kene baca selanjutnya...





Ahad, 9 Januari 2011

Facebook Akan Ditutup

Huhuhuhu, akhirnye pengasas Facebook mengumumkan akan menutup laman web sosial Facebook. Jadi pasni, takde lagi sebarang pemasaran facebook, takde chat, takde ape2 la... huhuhu...





Jumaat, 7 Januari 2011

Bertudung... tapi...

Haaa, nak bagitau sikit, URL blog Peja telah bertukar. Sebelum ini http://faizalsyukri.blogspot.com, tetapi dah bertukar menjadi http://pejasukri.blogspot.com.

Kali ini Peja nak kongsi satu citer. 2 hari lepas, tengah2 surfing, tibe2 Peja terjumpa satu gambar... Tengok je gambar tu, Peja mengucap panjang. Wife Peja tengok pun turut same mengucap panjang... Astaghfirullah..





Rabu, 5 Januari 2011

Alhamdulillah, Akhirnya Dilancarkan

Alhamdulillah, setelah 2, 3 bulan berhempas pulas, akhirnya Peja berjaya menyiapkan dan melancarkan produk baru Peja iaitu ebook "Mula Niaga: Offline & Online". Ebook ini Peja bermula semasa mak Peja tengah sakit. Masa tu Peja ngan wife kerap pulang ke kampung untuk jaga mak kat spital...





Isnin, 3 Januari 2011

Tolong... Tolong... Tolong...

Sorila kalau Peja susahkan kengkawan...
Tapi, Peja amat perlukan bantuan dari kengkawan...
Bantuan kengkawan amatlah diharapkan sangat2...





Sabtu, 1 Januari 2011

Iklan Banner

Jika anda memilih untuk mengiklankan produk atau perkhidmatan anda di blog ini, anda telah membuat pilihan yang tepat. Tahniah dan terima kasih!


Kenapa Mesti Beriklan Di Sini?

Statistik 'Page Views' Blogger
 Page views untuk bulan Mac 2011 = 16,518

 
Page views untuk bulan Februari 2011 = 20,692


Statistik "Unique Visitors" Statcounter
 Unique Visitors Mac 2011 = 9,462
 Unique Visitors bermula 8 Feb 2011 - 28 Feb 2011 = 7,621


Pakej Iklan di Blog Peja Sukri:

Terdapat 3 jenis pengiklanan di blog ini:
1. Pakej 1 - Iklan Banner 468 x 60 - RM30 RM20 sebulan


 2. Pakej 2 - Iklan Banner 180x60 - RM20 RM10 sebulan




BAGI SETIAP IKLAN UNTUK 3 BULAN, PERCUMA 1 BULAN!

Untuk Tempahan

Berikut adalah cara untuk membuat bayaran

Bank: Maybank
No. Akaun: 563082003144
Nama: FSM SisMel Enterprise

Selepas membuat bayaran, sila e-mailkan maklumat berikut:

 Nama:
 Alamat E-mail:
 No. untuk dihubungi:
 Jenis Iklan: (Pakej 1 / 2 )
 Lampiran Banner:
 Link penghubung banner:
 Bukti transaksi bank:

dan hantarkan ke admin@faizalsyukri.com


Untuk Semua Blogger Sempena 2011

Akhirnya, tahun 2010 telah meninggalkan kita dan tahun 2011 kali ini menjelma dengan membawa sinar dan harapan baru kepada kita semua.

Peja memohon maaf kerana agak lewat mengucapkan selamat tahun baru kepada kengkawan. Almaklumlah, hari ini adalah hari yang agak sibuk untuk Peja menyiapkan produk terbaru Peja . Ada produk digital dan ada produk digital.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.