Isnin, 25 Oktober 2021

Dapat Hotel PERCUMA Guna Aplikasi OYO

Ingat dulu2 kali pertama guna aplikasi OYO cari hotel. Tak sangka dapat bilik hotel PERCUMA. Saya pilih ke Kota Bharu, Kelantan dan memilih Hotel Sutera Inn Prima. Sampai kat sane, hanya bayar RM1 untuk cukai pelacongan aje.

 


Kali kedua saya menetap di hotel yang sama jugak. Kali ni kene bayar. Teka berapa harga? RM10 sahaja. Pun buat tempahan melalui aplikasi OYO. Boleh kata sekarang kalau nak check in kat mana-mana hotel, memang saya akan guna aplikasi OYO ni.

Hotel ni takdelah mewah macam hotel 5 bintang, tapi at least ok lah. Dalam aplikasi OYO, ada banyak lagi hotel boleh pilih. Alang2 dah boleh rentas negeri, boleh lah cube terai test. Hihi.

Download dan signup OYO. Mana tau dapat hotel murah. Download apps guna link https://share.oyorooms.com/FAIZXBA9Q5?sp=app atau guna kod ni FAIZXBA9Q5 

#FaizalSyukri #Sismel #OrangKurangUpaya #Blogger #oyo #oyorooms #oyomalaysia #oyohotels #hotel #hotelroom #hotels #hotelpromo #hotelmurah #hoteldeals #melancong #jommelancong #pakejmelancong #travel #jalanjalan #jalanjalancarimakan #jalanjalanmurah #rentasnegeri #mco2021 #pkpb #movementcontrolorder #covid_19 #covid19malaysia #pkp #pkp20210 komen:

Catat Ulasan